Mere plads giver mere hjælp

På Krisecenter Fyn er vi stolte af hver dag at hjælpe dem, der har brug for det.

For at kunne imødekomme det store behov for hjælp hos voldsramte kvinder og familier, udvider vi på Krisecenter Fyn vores faciliteter pr. 1. september. Dét giver os mulighed for at tilbyde 10 nye pladser, herunder en særlig sikkerhedssektion/afdeling. Hjerterum mangler vi aldrig — men det er vores mål at sikre, at der også fysisk er plads til alle, der har brug for vores hjælp.

Vi forsøger altid at møde familierne lige dér, hvor de er. Og som en del af vores udvidelse har vi derfor også taget hensyn til særlige behov og ønsker. Den nye afdeling vil være handicapvenlig og give mulighed for at rumme mindre husdyr. Det er vigtigt for os at sikre, at kvinderne og deres familier kan føle sig hjemme og trygge under deres ophold.

Vores medarbejdere på krisecentret er ildsjæle med høj voldsfaglighed og uddannelser inden for bl.a. specialiseret familieterapi, æresrelateret vold og særlige børneindsatser. Vi ser frem til at udvide vores team og fortsætte vores vigtige arbejde med at støtte og hjælpe voldsramte familier.

Send os sikker mail

Kontakt os

Døgntelefon: +45 91 93 33 00
Email: kontakt@krisecenterfyn.dk


Sikker mail:
sikkermail@krisecenterfyn.dk

CVR: 41 55 29 99