Din dagligdag

Det er vigtigt for os, at du har et trygt og sikkert ophold, der kan understøtte din proces med at komme godt videre i livet. Derfor forsøger vi at skabe en struktureret hverdag, hvor der både er plads til fællesskab og alenetid.

På Krisecenter Fyn fungerer vi som en familie – beboere og personale. Alle hjælper til med dagligdags gøremål, og du har som beboer indflydelse på dagligdagens indhold af aktiviteter. Vi afholder ugentlige fællesmøder, hvor praktiske gøremål og aktiviteter planlægges.

Du er naturligvis selv ansvarlig for at passe dine børn, men personalet hjælper gerne med det fx i forbindelse med kommunale møder, lægebesøg mv.

Vi hjælper dig videre

Vores medarbejdere er her for dig som støtte. De har alle en pædagogisk, anerkendende og relationsskabende tilgang til dig som beboer. Og med deres motiverende og igangsættende kompetencer vil de forsøge at få alle involveret i sunde fællesskaber.

På Krisecenter Fyn får du som beboer mulighed for terapi hver uge – det kan fx være samtaleterapi, gruppeterapi, kropsterapi eller relationsterapi mellem barn og mor. Der er også mulighed for terapi målrettet børn og gratis psykologhjælp.

Sådan bor du

Krisecentret bliver dit hjem for en kort stund, så vi forsøger at gøre stedet så hjemligt som muligt. Hver kvinde og medfølgende børn har eget værelse(r). Værelserne er indrettet med senge, sengetøj, opbevaringsmøbel og TV. Der er fælles badeværelse og toiletter, fælles køkkener, spisestuer og vaskerum.

Du skal selv indkøbe og lave din egen mad i vores to fælleskøkkener på krisecenteret, og der er muligheder for indkøb inden for gåafstand. I løbet af ugen arrangerer vi ofte en fællesspisning, og flere af vores beboere samles også af og til om maden uden for det planlagte.

På centeret er der indrettet opholds-, lege og aktivitetsrum, og udenfor har vi en stor, skøn have, hvor du kan nyde naturen og en sø.

Al rygning foregår udendørs, og der må ikke medbringes dyr.

Kontakt os

Døgntelefon: +45 91 93 33 00
Email: kontakt@krisecenterfyn.dk


Sikker mail:
sikkermail@krisecenterfyn.dk

CVR: 41 55 29 99