Din sikkerhed

Når du og dine børn kommer på krisecenteret, er det vigtigste selvfølgelig, at I er i sikkerhed og at I trives i trygge omgivelser, mens I er her. På den måde kommer I bedst muligt videre til en normal hverdag igen. Gennem fantastiske omgivelser og terapeutiske metoder følges vi med dig hen imod de ønsker, du har for fremtiden.

Under dit ophold på Krisecenter Fyn vil du få samtaler med en sikkerhedsmedarbejder om jeres sikkerhed. Krisecentret er videoovervåget og døgnbemandet, og ingen lukkes ind uden aftale med personalet. Vi har samarbejde med politiet, og vi kan hjælpe med særlige sikkerhedsforanstaltninger, hvis der er behov for det. Du og din familie er sikret tavshedspligt, og har du brug for at være anonym, kan det også lade sig gøre.

Vi støtter dig i kommunikationen med eksterne instanser

Vi sørger for sagsbehandlingen med din hjemkommune, når du er i sikkerhed. Du får fra starten af dit ophold en socialrådgiver, som koordinerer dit forløb. Din sag vil blive gennemgået, så vi kan danne et overblik over dine og børnenes udfordringer og behov, og kommunen vil eventuelt tilbyde dig en handleplan.

Fokus på børnenes trivsel

Det er vigtigt, at der også bliver taget hånd om børnene under opholdet på Krisecenter Fyn. Vi tilbyder ikke pasning af børnene – men derimod det nødvendige, faglige tilbud og indsats, der også hjælper dine børn videre efter vold i familien. Derfor får dine børn en børnefaglig medarbejder/pædagog tilknyttet til at kigge på deres behov og eventuelle udfordringer.

En højt prioriteret indsats til børn og unge, der opholder sig på krisecentret, vil være at støtte op om tilknytning til skole, institution og venner, og vi tilbyder den nødvendige støtte herfra.

Vi har særligt fokus på børnenes trivsel, sociale og faglige færdigheder og sunde relationer. Vi ønsker at motion, bevægelse og naturen skal have en plads i børnenes hverdag, og har ligeledes forståelse for den digitale verden, der også er en vigtig del af livet.

Kontakt os

Døgntelefon: +45 91 93 33 00
Email: kontakt@krisecenterfyn.dk


Sikker mail:
sikkermail@krisecenterfyn.dk

CVR: 41 55 29 99