Hos Krisecenter Fyn hjælper vi mange kvinder. Alle udsatte for vold – enten fysisk eller psykisk. Når livet gør allermest ondt, er det vigtigt, at der er nogle, der griber én – og det er det, vi kan.

Alle kan (desværre) blive ramt af vold. Der er ingen formel for, hvem der er ekstra udsat, eller hvem der går fri. Men alle “vores” kvinder har en historie – nogle af  dem deler de her:

Tidligere beboer, udsat for psykisk vold.
Boede 7 måneder hos os.

For 2 år siden var jeg uheldig at forelske mig i en narcissistisk mand (min psykolog mener, han er psykopat) og gennem 1 år at blive offer for psykisk vold (og en enkelt gang fysisk). 

Jeg opdagede det ikke engang, før det var alt for sent, og jeg var totalt nedbrudt – og meget tæt på at miste mig selv – og ikke mindst min elskede datter. 

Da min datter “satte mig stolen for døren” og bad mig om at vælge mellem hende og ham, vågnede jeg op og fandt modet til det endelige brud – også selvom jeg elskede ham højt. Dét blev starten på et nyt helvede med digital vold, trusler og mange krænkelser.

Krænkelser, chikane, stalking og trusler; ting, som stadig er i min hverdag, her 1 år efter. Men på en anden måde nu, da jeg ENDELIG har kunnet give slip på kærligheden til ham – for altid. 

Jeg har endelig indset, hvilket manipulerende game jeg har været en del af – ene og alene for at opnå, at jeg mistede kontrollen over mig selv. 

Da vi flyttede ind på Krisecenter Fyn, følte jeg stor skam, havde nederlagsfølelse, var fyldt med vrede og følte, at nu havde jeg nået bunden. 

Men dette skulle vise sig at være helt forkert. Jeg var netop havnet det rette sted. Et sted fyldt med omsorg, medmenneskelighed, kærlighed, forståelse – og HJÆLP ikke mindst! En hjælp, som blev min redning, og som jeg gerne vil slå et stort slag for – for jeg er dybt taknemmelig – både på det menneskelige, terapeutiske og praktiske felt.

Når man er SÅ langt ude i tovene, når nedturene, frustrationerne, stressen og frygten for fremtiden overtager den sidste rest af ens personlighed – kan man ikke klare det selv længere. 

Jeg har altid fået at vide, at jeg var stærk, sej, stædig, egenrådig, og jeg har været rigtig god til at tage en smilende maske på for at opretholde min styrke og facade (det har også været en styrke i mit professionelle virke). Men når denne maske krakelerer, og man falder, er det fantastisk, når hjælpen er nær, og der er nogen, der griber en.

Så STOR TAK til Krisecenter Fyn og alle de dejlige mennesker, der arbejder der!

Jeg er et andet menneske i dag. Jeg har været igennem uendeligt mange timers terapi og en kæmpe selvudviklingsrejse, og jeg lærer stadig. 

Jeg har fået øjnene op for, at nogle mønstre er uhensigtsmæssige, og at de er nødt til at brydes og ændres, for at man kan rejse sig, udvikle sig, og komme videre i en ny retning.


Hjælpen er derude – søg den og grib de udstrakte hænder.
Det er IKKE dig, den er gal med.

Send os sikker mail

Kontakt os

Døgntelefon: +45 91 93 33 00
Email: kontakt@krisecenterfyn.dk


Sikker mail:
sikkermail@krisecenterfyn.dk

CVR: 41 55 29 99