Albansk

A jeni ju, apo dikush që njihni, i ekspozuar ndaj dhunës? 

Dhuna mund p.sh.  të jetë: 

  • Kërcënime të drejtpërdrejta ose të tërthorta për të degraduar, dëmtuar ose poshtëruar ju dhe / ose fëmijët tuaj 

  • Kontroll negativ shoqëror, ndalim, zhvatje, martesë e detyruar, izolim 

  • Kontrolli i financave vetanake, media sociale, shkatërrimi i sendeve tuaja, monitorimi p.sh. përmes GPS 

  • Ndjekje, vëmendje e padëshiruar 

  • Akte seksuale të detyruara pa pëlqim 

  •  Goditje, shtytje, goditje, përpjekje për mbytje ose dhunë me armë, si dhe gjëra të tjera që shkaktojnë dhimbje fizike 

 Të gjitha gratë që janë të ekspozuara ndaj dhunës së çdo lloji kanë të drejtën e strehimit dhe ndihmës falas në strehimore. 

 Në Krisecenter Fyn, ne kemi një fokus të fortë në një qëndrim të sigurt dhe të sigurt, dhe kemi punonjës në vend gjatë gjithë kohës. 

Krisecenter Fyn ju ofron dhe fëmijëve tuaj një qëndrim në një mjedis krejtësisht unik, ku ju me ndihmën e ekipit tonë të punonjësve kompetentë mund të arrini qëllimet dhe ëndrrat që keni për një të ardhme të sigurt. 

Ne mund t’ju ofrojmë dhoma dhe hapësirë ​​të mirë për fëmijët tuaj.  Hapësirë ​​e mirë e jashtme me kopsht dhe shesh lojërash, afër komuniteteve lokale, pazar, sallë sporti etj. Fëmijët kanë mundësinë e mësimdhënies dhe aktiviteteve të kohës së lirë me edukatorët tanë. 

 Ne ofrojmë terapi bisedash, si për fëmijë dhe të rritur, si dhe ndihmë për vendosjen tuaj në strehim dhe për punësim ose arsimim përsëri pas qëndrimit tuaj.  Ne organizojmë një kujdes të mëtejshëm, kështu që ne mund t’ju mbështesim edhe pas qëndrimit tuaj këtu me ne. 

 Në Krisecenter Fyn do të mbështeteni në marrjen e vendimeve që janë të përshtatshme për ju dhe fëmijët tuaj.  Nëse është e mundur, ne ndihmojmë në krijimin e një partneriteti me rrjetin tuaj.

 A doni të na kontaktoni: 

 Shkruani ose telefononi dhe bisedoni me ne, dhe ne do të gjejmë zgjidhjen e duhur, sipas kushteve tuaja. 

Nëse nuk kemi një vend në dispozicion, ne do t’ju ndihmojmë të gjeni një strehë tjetër për ju. 

 Ju mund të telefononi gjatë gjithë kohës.  Ne nuk ju telefonojmë nëse nuk i përgjigjeni telefonit ose na dërgoni mesazhe duke na kërkuar. 

 Nëse jeni në një situatë emergjence, ne planifikojmë se si mund t’ju marrim ju dhe fëmijët tuaj. Ju mund të merrni ndihmë nga Krisecenter Fyn, pa marrë parasysh se në cilin vend jetoni.

Kontakt os

Døgntelefon: +45 91 93 33 00
Email: kontakt@krisecenterfyn.dk


Sikker mail:
sikkermail@krisecenterfyn.dk

CVR: 41 55 29 99